El Vilatorrada va aconseguir una victòria vital a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del segon classificat, el Lliçà d'Amunt, al qual es va imposar amb un resultat final de 62-75. Amb aquest triomf, els de Sant Joan de Vilatorrada eviten el descens directe i jugaran la promoció de permanència a Primera Catalana amb el factor pista en contra davant el Sant Joan Despí.

En la primera meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt de marge pels jugadors dirigits per Oliver Fernández (33-34).

En el tercer quart, els visitants van fer una defensa zonal que els va donar bon resultat, ja que van clavar un contundent parcial de 7-23 i van agafar disset punts de marge (40-57). En el darrer període el tècnic visitant va aprofitar per donar descans als jugadors més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment.