Un solitari gol d'Uribe va donar els tres punts als gironellencs, que, amb 46 punts i a falta de dues jornades, no hauran de patir per mantenir la categoria.

L'Atlètic Gironella va certificar ahir la seva permanència un any més a la Segona Catalana. Els de Ponti van sortir per feina i als deu minuts de joc van anotar l'únic gol del partit. Uribe va imposar-se a tota la defensa visitant per connectar un cop de cap després d'una bona centrada d'Èric Santmartí. Arran del gol, els visitants van començar a pressionar a dalt els gironellencs, que tenien dificultats per treure la pilota. Tot i això, encara van disposar d'alguna ocasió per fer el segon gol.

A la represa, el guió va ser el mateix. Els de Ponti van sortir amb la intenció de sentenciar el matx però no van materialitzar les seves ocasions.

En els minuts finals, els gironellencs es van tirar enrere davant la insistència dels visitants per igualar el partit, conscients de què s'hi jugaven. L'àrbitre va anul·lar un gol al Molletense per mans prèvies d'Ignasi i, ja a l'afegit, en va anul·lar un altre a Vega per la mateixa infracció.

Amb tot això, els visitants es van desesperar i un dels seus jugadors va ser expulsat. Aquest factor va ser el que va acabar decantant la balança cap als gironellencs.