Luis Enrique Martínez, entrenador del Barça, va valorar com a «molt positiva» la victòria davant la UD Las Palmas i va recordar que el Reial Madrid ha de jugar encara a Vigo (davant el Celta, el dimecres) i a Màlaga, dos estadis on l'equip blaugrana ha perdut aquesta temporada.

«Ens queda un partit a casa contra l'Eibar i l'objectiu és sumar aquests tres punts per tenir possibilitats de ser campions. I el Reial Madrid té dues visites difícils, en dos camps on hem perdut, i si hem perdut nosaltres, ho pot fer qualsevol equip», va explicar el tècnic asturià després del seu triomf per 1-4.

Pel que fa al partit d'ahir, Luis Enrique va reconèixer que va preferir no arriscar amb Javier Mascherano, quan l'argentí va notar molèsties a la cuixa dreta durant l'escalfament, però va destacar que el francès Digne, malgrat ser esquerrà i jugar com a lateral dret, va fer una bona feina. I va afegir que el brasiler Marlon va estar «molt tranquil i bé en els duels defensius i la sortida de pilota».

Luis Enrique va destacar que no van deixar créixer el rival i van estar «atents» per «generar i aprofitar» les ocasions que van tenir. I va qualificar com «un gest d'un jugador top» el cop de taló de Busquets que origina la jugada del primer gol del partit.