L'Igualada va aconseguir una victòria plàcida en un partit que no va tenir la intensitat d'altres enfrontaments, però que el va treure sense complicacions.

Tot i així, el cuer Morell va sortir clarament a l'atac i, abans dels deu minuts, va disposar de dues ocasions molt clares per marcar, les quals van ser refusades pel porter de l'Igualada, Lledó. Els blaus van buscar la manera d'arribar amb més comoditat a l'àrea contrària i, al minut 19, Abdel va rematar una pilota amb el cap dintre l'àrea que va acabar entrant al fons de la porteria del Morell.

Després d'aquest gol, el partit va continuar amb poca intensitat i sense gaires oportunitats de perill. De fet, els igualadins es van fer els amos del mig del camp, però sense que les arribades presentessin gaires problemes per als visitants.

A la represa, una jugada per la banda dreta va acabar amb un centrada als peus de Fran que, gairebé sense oposició, va aconseguir el 2 a 0. Tot i la superioritat al marcador, l'Igualada va jugar gairebé mitja hora amb un jugador menys per l'expulsió de Miró.

Quan faltaven menys de deu minuts per acabar el partit, Eric González va enviar la pilota al fons de la porteria amb un fort llançament creuat que va tocar el pal dret i va acabar entrant. Significava el 3 a 0. Al final, el Morell va disposar d'alguna ocasió però materialitzar.