Amb ben poca cosa va sueprar el Castellar, segon classificat, a un Sallent que va fer mèrits per puntiuar. L'equip de Jordi Capellas va sortir amb la intenció de segellar la permanència i va trobar-se amb el 0 a 1, que va ser precedit d'un clar fora de joc al minut 16. Amb el 0 a 1 es va acabar un primer temps igualat amb poques ocasions d'uns i altres.

A la segona part, els sallentins van sortir molt millor i van domninar clarament el seu rival, en crear bones oportunitats de gol. Però en una acció aïllada va arribar el 0 a 2, un bonic gol del golejador del Castellar Jairo. Amb el 0 a 2, el Sallent va arriscar i a minut 84 va desaprofitar un penal. Poc després, Yuti va aprofitar una pena màxima per retallar les diferències. Els darrers minuts van ser de forta pressió local, però sense poder aconseguir l'empat.

Diumenge que ve, el Sallent buscarà els tres punts de la tranquil·litat, de nou a casa, en aquest cas rebent la visita del Vic Riuprimer.