L´empresa d´implantologia Avinent i el Club Atlètic Manresa, units com a patrocinador principal i entitat esportiva des del 2010, han anunciat aquest dimarts que han renovat el seu acord per tres temporades més. El nou contracte suposa que la firma bagenca augmenta a 24.000 euros anuals (72.000 en total) la seva aportació al club atlètic. Fins ara era de 18.000 euros anuals, amb la qual cosa aquest increment és del 33%.

El director general d´Avinent, Albert Giralt, ha ressaltat les dues vessants que busquen amb la seva vinculació amb el Club Atlètic Manresa. «Una és la competitiva. Som ambiciosos i no ho fem per donar caritat, sinó perquè hi creiem i pensem que es pot arribar encara més amunt. L´equip té una visibilitat clara allà on va gràcies als resultats obtinguts i encara poden ser millors. L´altra és el foment de l´esport de base, el treball de l´escola i el fet que sigui el club de la comarca, on tothom qui vulgui fer atletisme competitiu hi pot anar i ser portat per veritables professionals». Giralt ha afegit que «tenir un patrocinador de la comarca és un plus, ja que hi estem al damunt i ens interessem i alegrem pels resultats».

Per la seva banda, la presidenta del CA Manresa, Mercè Rosich, ha destacat que «gràcies a tenir un patrocinador com Avinent des de fa sis anys hem pogut implementar unes beques que faciliten que gent d´aquí no hagi de marxar a d´altres clubs i que poguem atreure atletes de fora». L´augment servirà per «mantenir-les i que tothom pugui estar millor atès, en desplaçaments i d´altres qüestions». Rosich ha recordat que l´Avinent Manresa és el primer club català en fitxes, sobretot en fitxes femenines.