Les Piscines Municipals de Manresa es van omplir de més de 140 nedadors de categoria aleví per competir en el Trofeu Ciutat de Manresa 2017, en què la nedadora del CN Minorisa María Egea va aconseguir la mínima estatal en els 100 metres braça.

Hi van participar 14 clubs del principat: el CN Cerdanyola, el CN Santa Perpètua, el CN Vallirana,el CN Calella, el CN Vilafranca, el CN Viladecans, el CN Cervera, el CN Molins de Rei, el CN Lleida, el CN Terrassa, la Federació Andorrana, el CN Piera 2002, el CN Igualada i l'amfitrió CN Minorisa, que es van trobar per gaudir de l'oportunitat de nedar en una piscina de mida olímpica, cosa que significa una bona oportunitat per assolir mínimes per competir en els Campionats d'Espanya d'estiu, tot un atractiu. Dins del bon nivell general, els nedadors manresans van obtenir unes bones classificacions, amb registres que superaven o quedaven a prop de la seva millor marca personal. Qui va assolir l'objectiu entre els de casa va ser María J. Egea, que va aconseguir el primer lloc de la classificació en els 100 metres braça i que, amb un temps d'1.23.89, es va situar dins dels elegits per participar en la màxima competició estatal de la seva categoria.

El CN Minorisa, segon

El CN Minorisa va quedar segon en la classificació per equips, amb 461 punts, 44 menys que el primer classificat, el CN Vallirana. Aquest bon resultat va ser a causa de les bones actuacions dels seus nedadors, però sobretot de les de María Egea i Adrià Herrador. Egea va quedar primera en els 100 metres braça, modalitat on va aconseguir la mínima estatal, però també en els 200 metres braça, amb un temps de 3.02.26. El seu company d'equip Adrià Herrador va quedar segon en els 200 metres estils, amb un temps de 2.39.67. També va aconseguir una medalla de plata l'equip del Minorisa A en els 4 x 100 metres estils, una modalitat en la qual va quedar segon, amb un magnífic temps de 4 minuts i 24,31 segons.