La sisena edició de la Cursa dels Covards es va saldar amb un nou èxit de participació, amb 375 persones entre corredors i caminants, el quart any consecutiu a assolir aquestes xifres, que mostren com s'ha consolidat la cursa a la zona de l'Anoia.

Enguany, la cursa rondava els 18 quilòmetres, amb un desnivell positiu d'uns 700 metres. La caminada, de gairebé 11 km amb 400 metres de desnivell positiu, seguia tota la primera part de la cursa per tallar finalment cap a la Pineda. Amb deu minuts de retard respecte a l'horari previst es va donar el tret de sortida de la cursa a la Pineda de Can Ferrer del Coll, al petit poble del Bedorc, i just després van sortir els 275 caminants. Com a novetat, aquest any, els caminants van visitar el salt de la Maladona i el salt del Cargol. Jesús Álvarez (1h 26') i Montse Valls (2h 1' 56'') van ser els guanyadors de la cursa. Un cop finalitzada, caminants i corredors van aprofitar l'esplanada de la Pineda per reposar, gaudir d'un dia esplèndid i menjar-se l'entrepà de botifarra que es donava a l'arribada; els cor-redors comentaven satisfets l'exigència del recorregut i els caminants, la bellesa dels camins que havien trobat. Al final hi va haver l'entrega d'obsequis i premis per part de la regidora d'esports de Piera, Maite Guzmán.