Sallent celebrarà demà, a partir de les 20.30 h, la 30a nit de l'Esportista al Pavelló Municipal d'Esports. Una nit molt esperada en reconeixement de tots els esportistes sallentins.

L'acte l'organitza el Consell Municipal d'Esports, i serà allà on els nominats per les entitats esportives locals rebran el guardó i el reconeixement públic per la bona actuació durant la temporada. Les autoritats locals i els presidents de les entitats esportives del poble seran els encarregats de lliurar els guardons als esportistes nominats, ja sigui per la seva llarga trajectòria com per la reconeguda actuació durant la temporada.

Un acte multitudinari

Esportistes sallentins del món del futbol, el tennis taula, el tennis, el pàdel, els escacs, la petanca, el waterpolo, la natació, la gimnàstica, el karate, el hip-hop, el fit dance, el bàsquet, el futbol sala, el cros i l'ASPRODIS seran els protagonistes de la nit. Més de 200 nominats de totes les entitats esportives del poble rebran el merescut guardó. Tenint en compte edicions passades, s'espera l'assistència de més de 1.100 persones a l'acte, 600 de les quals gaudiran del sopar. La festa estarà amenitzada pel grup de batucada Pumtakatà i el de combo Watermelon de l'Escola Municipal de Música Cal Moliner. A més, l'acte inclourà, a part del tradicional sopar i l'entrega de premis, les actuacions de hip-hop dels grups Sweet's i Diam's, a càrrec de l'ASCF, i Shida Road i La Colla, a càrrec de l'escola de dansa Julieta Soler, guanyadors a la competició Valo's Style. També hi haurà les exhibicions de fit dance i break dance a càrrec de l'ASCF, i de Tempo i Kap.

La Festa no s'atura

Els actes de la Festa de l'Esportista s'allargaran fins al 21 de juliol, i inclouran tornejos de futbol, futbol sala, gimnàstica artística, bàsquet, waterpolo, festivals, competicions, la marató solidària de zumba, una caminada nocturna i colònies esportives, entre d'altres.