El Barça Lassa i el pivot brasiler Vitor Faverani van arribar ahir a un acord per rescindir el contracte que els unia fins al final d'aquesta temporada, segons va informar el club. Faverani va arribar el gener passat procedent de l'UCAM Múrcia per reforçar un joc interior blaugrana curt d'efectius després de l'acomiadament de Joe Dorsey i de la lesió de llarga durada de Shane Lawal, a qui també se li ha rescindit el contracte.

L'internacional brasiler va tenir un prometedor debut a l'Eurolliga contra l'Anadolu Efes: va aportar 18 punts i 9 rebots, per a 23 de valoració. Però a partir d'aquí, el seu rendiment va anar decreixent. A més, els problemes de genoll l'han mantingut de baixa els dos últims mesos i el Barça, que tenia una opció per prorrogar el contracte de Faverani per una temporada més, ha decidit ja prescindir-ne ara.

Tomic i Diagné, únics pivots

Amb Faverani i Lawal fora de la plantilla, el Barça disputarà els play-off de la lliga Endesa amb només dos pivots purs a la rotació: el croat Ante Tomic i el senegalès Moussa Diagné. Els altres interiors de l'equip són els ala-pivots Víctor Claver, Sasha Vezenkov i Justin Doellman, que és baixa indefinida des de fa dues setmanes per una lesió muscular.