El jugador de l'Olympiacos Vassilis Spanoulis ha 'ressuscitat' en l'últim quart de la semifinal davant el CSKA Moscou per liderar el seu equip a vèncer per 78-82 i portar als grecs a la Final a Quatre del proper diumenge.

L'Olympiacos, que ha aconseguit posar-se per davant en el marcador per primera vegada en el partit en el minut 38 (73-74), ha tornat a repetir -com el 2012 i en el mateix escenari- la gesta de derrotar un CSKA teòricament superior, aquesta vegada amb un Spanoulis que ha anotat 10 punts decisius en l'últim quart.

FITXA TÈCNICA

78 - CSKA Moscou (18 + 22 + 24 + 14): De Colo (16), Jackson (12), Vorontsevich (2), Kurbanov (2) i Hines (8) -equip inicial-, Teodosic (23), Augustine (6), Fridzon, Higgins (6) i Khryapa (3).

82 - Olympiacos (12 + 21 + 27 + 22): Spanoulis (14), Milutinov (5), Printezis (14), Papanikolaou (14) i Mantzaris (12) -equip inicial-, Green (8), Birch (4 ), Young, Papapetrou (3) i Agravanis (8).

Àrbitres: Daniel Hierrezuelo (ESP), Damir Javor (SLO) i Robert Lottermoser (ALE). Sense eliminats.

Incidències: Partit corresponent a la primera semifinal de la Final a Quatre de l'Eurolliga de bàsquet disputat al Sinan Erdem Dome d'Istanbul davant 13.697 espectadors.