L'Espanyol va derrotar el descendit Granada en l'adéu a la temporada de tots dos i estarà pendent dels resultats de l'Alabès, que avui visita el Leganés, i de l'Eibar, que va al Camp Nou, per acabar vuitè. Si cap dels dos no guanya, ho serà.

El partit d'ahir no podia començar millor per als barcelonins, que es van avançar en el marcador després que el central dels andalusos Lombán volgués treure una pilota amb el taló a l'àrea i la donés a Baptistao, que va anotar el 0-1. Només cinc minuts més tard, els de Quique van veure's beneficiats per una altra errada local, quan Rubén Vezo es va introduir la pilota a la pròpia porteria després d'una centrada per la dreta.

Malgrat els dos cops, un Granada ja descendit va reaccionar. Pereira va avisar amb un xut llunyà i va reduir la diferència amb un altre tret amb efecte que va sorpredre Diego López. De fet, hauria pogut empatar si el porter gallec no hagués evitat un altre xut d'Andreas Pereira.

A la segona meitat, els granadins van intentar igualar el partit i deixar una bona imatge, però no van tenir oportunitats clares per aconseguir-ho.

Derrota del Nàstic

Pel que fa a la Segona Divisió, el Nàstic de Tarragona va caure al camp del Rayo (2-0) i es manté en situació de descens. Per la seva banda, el Getafe va derrotar l'Elx (2-0), resultat que fa que, avui, el Girona encara no pugui pujar.