La cursa de Moto3 disputada al circuit de Le Mans ha viscut aquest diumenge una de les caigudes més espectaculars i multitudinàries que es recorden al Mundial de MotoGP. Ni més ni menys que una quinzena de pilots s'han anat a terra a causa d'una taca d'oli, cosa que ha obligat a aturar la carrera i tornar a repetir la sortida.

Tot ha passat a la segona volta de la carrera, després de completar-se el primer gir, al revolt 6 del circuit de Le Mans. Pel que sembla, el causant de l'accident múltiple ha estat la Peugeot del txec Jakub Kornfeil, que ha patit una fuita d'oli que ha empastifat el traçat francès.

Després de l'accident, que afortunadament i de forma miraculosa s'ha saldat sense ferits greus, s'ha procedit a la neteja de la pista en molts punts del seu recorregut per eliminar tot l'oli i poder iniciar un segon protocol de sortida.

A causa de la caiguda, els italians Nicolo Bulega (KTM), Niccolo Antonelli (Honda) i Joan Mir (KTM)han passat pel Centre Mèdic per a realitzar una revisió, encara que tots ells han pogut tornar als seus tallers per disputar la cursa.