L'Igualada Calaf Grup va empatar davant del sempre complicat Noia Freixenet (2-2) en un partit on els homes de Ferran López van jugar més bé i van disputar una acció ofensiva intensa i una defensa més cohesionada, davant d'un perillós Noia Freixenet.

Els jugadors locals van dominar el partit i van fer més mèrits per endur-se els tres punts. Els visitants van saltar damunt la pista fluixos, l'ofensiva dels cavistes va anar pujant a mesura que passaven els minuts, i els homes de Pere Varies es van tornar més perillosos a la segona meitat. A l'últim minut del primer temps Met Molas va marcar un gol estrany, però va permetre iniciar la segona part matenint el bon ritme de l'equip. Va ser Sergi Aragonès qui va capgirar la situació com un mitjó amb dos gols seguits a favor del Noia, i va propiciar uns minuts en que els visitants van dominar més.

A partir del minut 30, els arlequinats van passar anar a remolc. Tot i abaixar els braços en alguns moments del partit, els locals van reaccionar i van poder empatar amb un bon gol a tres minuts del final. Ambdós equips van buscar la victòria amb insistència en el tram final però les fortes defenses ho van impedir.