L'Unicaja va derrotar l'Iberostar Tenerife en el primer duel de quarts i va posar la primera pedra per ser en les semifinals pel títol després d'un partit amb alternatives, resolt pels malaguenys gràcies a la seva major consistència i encert, especialment del congolès Eyenga, el seu últim reforç.

Els visitants van començar el partit més encertats, de la mà de Doonerkamp, i van obrir una petita escletxa (8-15). Però l'Unicaja va reaccionar per avançar-se abans d'acabar el primer quart. De la mateixa manera que ho va fer per arribar al descans amb 10 punts de marge, després d'una nova escapada de l'Iberostar Tenerife a l'inici del segon quart (19-24).

A la represa, l'Unicaja no va rematar la feina i va permetre que l'Iberostar tornés a entrar en el partit. La diferència, amb prou feines de tres punts, es va mantenir durant força minuts. Al final els malaguenys van agafar la iniciativa, van tancar el rebot i van millorar en defensa, amb Eyenga com a jugador resolutiu i el principal artífex del triomf amb 21 punts.

Homenatge a Berni Rodríguez

Un any després de la seva retirada, Berni Rodríguez, actual director esportiu del Betis, va rebre un homenatge per part del club de la seva vida: l'Unicaja li va retirar el número 5 en una bonica cerimònia al descans del duel de quarts de final contra l'Iberostar.