La maratoniana Rosa Navarro, primera atleta estatal en creuar la meta a la marató de Barcelona, i el corredor de muntanya Lluís Ruiz, van ser els guardonats sènior a la 30a edició de la Nit de l'Esportista de Sallent, celebrada al pavelló d'esports sota l'organització del Consell Municipal d'esports. Una celebració que va tenir rècord d'assistència, amb més de 1.250 persones i 650 comensals al sopar.

L'alcalde local David Saldoni, el regidor d'esports Joantan Caro, el director del Consell Català de l'esport Antoni Reig i el directiu responsable de les comarques centrals de la Federació Catalana de bàsquet, Fernando Peñarrubia, entre altres, van ser els encarregats de lliurar els guardons als més de 200 esportistes i equips més destacats en cadascuna de les especialitats.

L'acte, que va ser presentat pel periodista de TV3 Arcadi Alibés i Cristina Fàbregas, va tenir una menció especial per a Gabriel Garcia de la Torra 'Gabri', actual entrenador del juvenil A del Barça, per la seva destacada trajectòria esportiva a nivell estatal i internacional. També es va fer un reconeixement especial a Jordi Galobart com a organitador de la primera edició de la Nit de l'Esportista de Sallent.

Durant la vetllada van actuar el grup de fit-dance de l'ASCF, els grups de hip-hop de l'ASCF Sweet's i Diam's, els grups de hip-hop de l'Escola de Dansa Julieta Soler, La Colla i Shida Road, subcampions de les seves categories al campionat estatal Urbance a Barcelona, i exhibició de Break Dance de Tempo i Kap. La vetllada va ser amenitzada pel grup de batucada Pumtakatà i el grup de combo Watermelon.