El Joanenc va certificar la seva classificació per la promoció d'ascens en aconseguir els tres punts al camp del Sant Salvador de Cercs. Els locals van fer una primera part molt bona i van sentenciar el matx abans del descans. Vicente Romero va avançar els visitants amb un doblet abans de la mitja hora de partit. Primer, en rematar una centrada, i després en col·locar a l'escaire un llançament de falta directa. Al minut 37, va ser Delgado qui va definir molt bé davant el porter per fer el 0 a 3, i abans del descans, Sanchís va fer el 0 a 4 en rematar a la línia de gol una centrada de Criado. En la segona part, el Joanenc va canviar fins i tot el porter i només cal destacar un gol de falta de Criado. Ara, el Joanenc ha d'esperar a la setmana que ve per saber contra qui es jugarà l'ascens tan anhelat a la Segona Catalana.