El Tenea Esparreguera es va imposar per 83-69 al Vic en el partit de tornada dels quarts de final de la fase d'ascens a la Lliga EBA, un resultat que va ser insuficient per passar a les semifinals, ja que en l'anada a la capital osonenca els esparreguerins van caure per 27 punts de diferència.

Els jugadors dirigits per Òscar Navarro van signar un dels millors partits de la temporada i van ser superiors als vigatans, mostrant-se sòlids en defensa i encertats en atac. Els del Baix Llobregat Nord van sortir a la pista molt endollats i es van posar per davant de seguida, tot i que la qualitat dels vigatans els mantenia dins el partit (21-19 al final del primer quart). En el segon període, els esparreguerins van seguir amb la mateixa actitud i, gràcies a l'encert en el llançament exterior, van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de marge (46-38).

En la segona meitat, els locals van seguir intentant la remuntada en l'eliminatòria a través d'un alt nivell defensiu, però només van poder ampliar la renda fins als onze punts al final del tercer quart (66-55). En els deu darrers minuts, l'Esparreguera es va col·locar a set punts de passar ronda, però el Vic es va mantenir sòlid i va aconseguir el bitllet per a la final a quatre de la competició, que es durà a terme a Salou.