Núria Checa, que milita a les files del conjunt cadet de l'Snatts Femení Sant Adrià, es va desplaçar a Huelva per disputar el Campionat d'Espanya Cadet amb el seu equip, el Femení Sant Adrià A.

Les noies van vèncer amb comoditat en el primer duel de l'estatal, on s'enfrontaven al Gernika KESB, equip basc. Des de l'inici el domini va ser de les catalanes, que van finalitzar el primer quart 2-10, un resultat que ja indicava l'aire del partit. Efectivament, el segon període va mantenir un Sant Adrià sòlid i alegre amb la pilota, que va ser capaç d'anotar 19 punts i d'encarar la segona meitat amb un important avantatge de 16 punts.

Amb la represa va arribar la reacció del Gernika KESB, que va poder retallar distàncies en el marcador. Tot i així, un espectacular darrer període de les de Sant Adrià del Besòs va sentenciar el matx, amb un contundent resultat final de 40-62.

La bagenca Núria Checa, una de les peces clau d'aquest equip, va fer una bona actuació; va anotar fins a 8 punts i va rebre un 10 de valoració. Encara li falta molta feina per fer, ja que avui s'enfrontarà al madrileny Real Canoe CN, i demà s'haurà de veure les cares amb l'Spar Gran Canària.