La dona i les dues filles de Pep Guardiola eren aquesta passada nit a l'estadi Manchester Arena on en finalitzar un concert d'Ariana Grande un atac terrorista ha acabat amb la vida d'almenys 22 persones i n'ha ferit una seixantena més. Regió7 ha contactat amb la família del tècnic santpedorenc, la qual ha confirmat que tant Cristina Serra com les seves dues filles eren a l'esdeveniment i que, afortunadament, es troben en bon estat de salut.

«Hi havia la dona i la filla gran i petita», ha explicat Valentí Guardiola, el pare del Pep. Les tres van viure moments d'horror i de caos quan, segons sembla, un únic atacant va fer detonar un explosius improvisat que portava. «Per sort tot ha quedat en un ensurt molt fort i no els ha tocat res d'aquesta bogeria», destaca l'avi de les nenes, el qual assegura que des de la distància i un cop conegut el seu bon estat respiren ja més tranquils.

30

Atemptat en un concert a Manchester

Després de l'explosió, els serveis d'emergència, juntament amb nombroses ambulàncies, s'ha desplaçat al Manchester Arena per atendre els ferits. S'havia esgotat totes les entrades per escoltar la cantant nord-americana Ariana Grande i el recinte estava ple.

Les xarxes s'han omplert de vídeos i fotos captades pels testimonis de l'atemptat, tant a l'estadi com a la propera estació Victòria, on també s'han viscut corredisses i totes les línies han quedat tallades.

El propi Guardiola ha fet una piulada per condemnat l'atemptat.

A Manresa, aquest matí ha tingut lloc a la plaça de l'Ajuntament un minut de silenci en rebuig de l'atac. L'acte s'ha fet davant de la Casa Consistorial, a la plaça Major, i hi han participat l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, membres de la corporació municipal, personal de l'Ajunta ment i també ciutadans i ciutadanes.