Encara no està ben clar en quina banqueta seurà la propera temporada Ibon Navarro, però el tècnic de l'ICL Manresa ja sap a qui dirigirà aquest estiu: serà el seleccionador espanyol sots-20, segons va informar ahir el portal Gigantes del Basket.

Quan Ibon Navarro va signar pel Bàsquet Manresa, ho va fer per tres temporades. Però el seu futur depèn de les clàusules del contracte i de les intencions que tinguin club i tècnic per al futur. I, de moment, cap de les parts s'ha pronunciat. Tot i això, Navarro sona com a possible recanvi de Luis Guil a la banqueta del Saragossa. Un Guil que dirigirà el combinat estatal sots-19 en el mundial de la categoria, a Egipte.

Navarro, per la seva part, agafarà les regnes de la selecció estatal sub-20, que l'estiu passat dirigia Juan Antonio Orenga, i disputarà l'Europeu de la categoria a Grècia, entre el 15 i el 23 de juliol. El seu nomenament té l'aval de Sergio Scariolo, seleccionador estatal absolut i responsable tècnic de la federació espanyola des de fa algunes setmanes. Scariolo i Navarro van coincidir a Vitòria quan l'italià diriga el Baskonia.

Segons Gigantes del Basket, és previst que els nous seleccionadors de categories inferiors es reuneixin avui a Lleida, on es disputa l'estatal cadet.