El Manresa Rugbi Club va acabar subcampió de Primera Catalana després de perdre en la final davant el BUC B per 18 a 8.

La Foixarda va ser l'escenari de la final. La grada del camp barceloní estava plena de gom a gom amb aficionats d'ambdós equips.

Havien passat pocs minuts del xiulet inicial quan els manresans aprofitaven un cop de càstig local per provar d'encertar a pals un xut sense èxit. Entre anades i tornades del joc per a les dues bandes es preveia la igualtat que protagonitzaria el partit. Però al minut 10, i després de moltes fases davant la línia d'assaig, el Manresa va aconseguir la primera i única marca del partit que posava el marcador a 0-5. La possessió de l'oval anava d'una banda a l'altra i ambdós equips lluïen una bona defensa que parava els contundents cops. Però després de dos cops de càstig; un a favor de cada equip en diferents moments, ambdós demanaven xutar a pals, i cap d'ells no va encertar.

El BUC va continuar insistint, i amb una molt bona continuïtat en el joc a la mà gairebé va arribar a assaig, però la defensa manresana ho va evitar fent cometre avant al jugador negre. Un cop de càstig després de la melé a davant d'assaig permetia al BUC llançar a pals i posar el marcador a 3-5. Pocs minuts després tornaven a sumar 3 punts més gràcies a un xut a pals de cop de càstig abans del descans (6-5). A la segona part, tant els del Bages com els de Barcelona aprofitaven molts cops de càstig per xutar a pals amb més encerts buquers, que amb quatre xuts sumava 12 punts més, davant de només un encert manresà, i es va proclamar campió el BUC B.