El MoraBanc Andorra va forçar el tercer partit de l'eliminatòria de quarts de final davant el Reial Madrid en imposar-se a la seva pista i venjar-se de la derrota de dimecres al WiZink Center. Els homes de Joan Peñarroya van signar un gran tercer quart, amb un parcial de 34-20, per forçar el decisiu partit de desempat, demà a Madrid.

La intensitat defensiva dels del Principat va provocar molts problemes a l'atac blanc i, amb un gran inici de segona part, van marcar diferències davant del líder de la lliga regular. El base francès Andrew Albicy i el pivot georgià Gio Shermadini van ser dos dels destacats de l'equip local, que va rematar en el període final, i va evitar que el Madrid, que estava fos, pogués remuntar.

Després d'un primer quart de màxima igualtat (16-16), l'Andorra va aconseguir un primer avantatge que el Reial Madrid va capgirar abans del descans (35-39). Semblava que l'Andorra hauria de patir per sumar el primer triomf del curs, després de tres derrotes a la pròrroga i una pallissa a Madrid. Però els de Peñarroya van passar per sobre del rival en un gran tercer quart.

Sis minuts abans del final del partit, els locals dominaven per 77-61 i davant la fluixa defensa madridista van tenir prou clarividència per administrar la renda i no passar excessives dificultats a la recta final. Una victòria que va desfermar la bogeria a les grades del pavelló andorrà.

«Fa sis anys érem a la LEB Plata i avui vam guanyar un partit de play-off al Reial Madrid. És un partit important per a Andorra, veure el camp així», va destacar Peñarroya al final del partit, quan va destacar la capacitat del seu equip per recuperar-se de la derrota de dimecres i donar una alegria a la seva afició.