El futbol serà solidari amb els programes d'ajuda als infants de l'ONG Diapo (escola de futbol) i #Invulnerables. Serà per mitjà d'un torneig en la categoria benjamí que es jugarà el dissabte 10 de juny (tot el dia) al Nou Estadi del Congost. Tindrà, entre altres, la participació del FC Barcelona, la del Sabadell i dels clubs de la ciutat com el mateix CE Manresa, Gimnàstic, Balconada, La Salle i La Pirinaica; també hi seran l'ONG Diapo i un grup de jugadors d'#Invulnerables . Els diners que es recaptin per mitjà d'un sorteig i en el bar seran per a l'ONG Diapo i #Invulnerables.

En la presentació que es va fer ahir a l'ajuntament, sor Lucía Caram, d'#Invulnerables va comentar que «el gran repte per a nosaltres és que tots els nens siguin titulars en el partit de la seva vida; i que en el camp tots siguin iguals. L'esport és determinant perquè els infants aprenguin a competir i a compartir».

El projecte d'aquest torneig té el suport de la Fundació del FC Barcelona i de CaixaBank. Iolanda Antín, de la fundació blaugrana, va dir que «nosaltres col·laborem habitualment amb #Invulnerables i considerem aquest torneig important per treballar els valors de la pràctica esportiva com l'autoestima, el respecte i l'ambició». Josep Oliva, de La Caixa, va destacar el «treball junts per un projecte comú que es pot visualitzar el dia 10». Esteve Olivella, de la Federació Catalana de Futbol, té clar que «aquesta és una oportunitat que no podem perdre per ajudar els més necessitats». Lluís Villa, del CE Manresa, «ens agradaria que el dia 10 la gent de Manresa ens abraci i col·labori econòmicament». El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, va destacar que «l'esport ens iguala i ens uneix, ens aporta valors de vida».