El Manresa FS juga demà a l'Hospitalet (12 h) per un lloc a la final a quatre de la Copa Catalu-nya. Després d'eliminar el Pallejà, el Solsona i el Platense Calafell, els manresans s'ho juguen tot a una carta en aquest compromís davant un altre equip que també juga a Segona B. El seu rival, l'Hospitalet, ha eliminat, entre d'altres, el potent CCR Castelldefels, segon a la classificació de Segona B.

D'aquesta manera, el FC Barcelona i el Catgas Energia esperen rivals per a la final a quatre que en la darrera edició va tenir com a escenari el Nou Congost amb més de 1.500 aficionats en cadascuna de les dues jornades. Dijous, en l'altre partit de semifinals, el CN Caldes de Xavi Pasarrius va perdre per penals amb la Unión de Javi Rodríguez, després d'un empat a quatre gols. Per tant, l'equip colomenc, que està en negociacions per ser absorbit per la Fundació Esportiva Gramenet, és un dels dos equips que acompanyaran els esmentats FC Barcelona i Catgas Energia a la final a quatre.

Sigui com sigui, partit clau demà al pavelló Sergio Manzano de l'Hospitalet per a un conjunt manresà que vol repetir la gesta de la temporada passada.