El Borussia Dortmund va gua-nyar la Copa d'Alemanya en imposar-se en la final a l'Eintracht Frankfurt (1-2) amb gols de Dembelé i d'Aubameyang, de penal, en un partit que va tenir fases de domini dels dos equips.

El Dortmund va tenir clarament la millor arrencada i es va avançar ràpidament al marcador amb un gol de Dembelé al minut 8. La jugada es va iniciar amb un centre de Piszczek a Dembelé, que es va desfer amb un regat de Jesús Vallejo i va marcar amb la cama esquerra. L'empat va arribar al minut 29, mitjançant Rebi? a passada de Gacinovic. I al 39 l'Eintracht va estar a punt d'anar en avantatge amb una rematada al pal de Seferovic després d'una paret amb Gacinovic.

Genialitat de penal

A la segona part, el Dortmund va haver de prescindir de Reus i de Schmelzer, que tenien problemes musculars i va recuperar el fil dels primers minuts. Al 47 Dembelé va tenir una bona ocasió, al 50 entre Abraham i Vallejo van aconseguir treure la pilota després d'un centre de Kagawa i al 64 el Fabian va desviar, a la ratlla de gol, una rematada de xilena d'Aubameyang. Al 67 va arribar el penal, que el mateix gabonès es va encarregar de llançar a l'estil Panenka i va desequilibrar el marcador. Bartra, minuts després, va haver de ser substituït per un cop.