El Femení Sant Adrià, amb la jugadora fruitosenca Núria Checa a les seves files, es va proclamar campió d'Espanya cadet després de superar amb claredat l'Stadium Casablanca aragonès (45-68) en la gran final del torneig, que es va disputar a Huelva.

Les adrianenques es van mostrar molt fortes durant tota la competició i van guanyar molts partits amb certa solvència. En la primera fase del campionat, les catalanes van vèncer el Gernika basc (40-62), el Real Canoe madrileny (41-58) i l'Spar Gran Canària (65-53). En els vuitens de final, el Sant Adrià no va donar opcions al ACG MB murcià (77-36), i en els quarts també va apallissar el seu rival, l'Agustinos Leclerc lleonès (48-71). En les semifinals les adrianenques no van abaixar el seu nivell de joc i van esborrar de la pista el Movistar Estudiantes madrileny (41-81).

Ja en el partit pel títol, el Sant Adrià va fer una gran sortida i va agafar catorze punts de marge al final del primer quart (6-20). Tot seguit, el conjunt català només es va haver de dedicar a mantenir la diferència per proclamar-se campió estatal. Núria Checa va sortir de titular i va jugar 26 minuts, en els quals va anotar vuit punts i va agafar tres rebots.