Kyle Kuric va absoldre el Baskonia en fallar l'últim tir del partit, un triple, i l'equip vitorià va vèncer a l'Herbalife Gran Canària per certificar el seu accés a les semifinals de la lliga Endesa. La direcció de base argentí Nico Laprovittola en l'últim quart i l'aportació del pivot alemany Johannes Voigtmann van ser clau en un duel decidit en els últims intants. .

Liderat per Eulis Báez, el Gran Canària va dominar durant força minuts. Després d'un primer temps força igualat, l'equip de Luis Casimiro va signar un 0-8 per agafar un lleuger avantatge en el tercer quart, que tancaria amb el marcador al seu favor (56-57). Restaven deu minuts i tot quedava obert: Voigtmann i Kuric van protagonitzar un intercanvi de cistelles fins al desenllaç final, ple de suspens. Sasu Salin recuperava una pilota i Kyle Kuric rebia sol per llençar el triple que podia donar la victòria. Però el seu tir s'estavellava amb el ferro.