El Madrid va salvar ahir els mobles i, liderat un dia més per Sergi Llull en els moments decisius i per Gustavo Ayón, va aconseguir l'accés a les semifinals de la lliga Endesa, després de superar un MoraBanc Andorra que el va tornar a posar contra les cordes i va vendre cara la seva derrota.

L'equip de Joan Peñarroya, que aquest any ha plantat cara com pocs al vigent campió de lliga i va estar a punt d'eliminar-lo de la Copa del Rei, va dominar el segon i tercer quart i va arribar a empatar el duel a vuit minuts del final. Però al final va acabar cedint davant el talent Llull, autor de 9 punts seguits a l'inici de l'últim quart per trencar el partit al seu favor.

L'Andorra va tornar a posar-se en mans de la seva estrella, el pivot Giorgi Shermadini, per intentar assaltar Madrid. I durant uns quants minuts va somiar-hi, ja que el pivot georgià va tornar a signar un gran partit: 21 punts i 6 rebots. Després d'un primer temps més favorable al Madrid, l'Andorra s'acostava en el tercer quart i arribava a empatar en l'últim (71-71). Però es quedava sense gasolina en el tram final per frenar l'envestida madridista.