El Catalana Occident Manresa va caure derrotat davant el Joventut de Badalona (50-53) a la gran final del campionat de Catalunya infantil, que es va celebrar a Castellar del Vallès.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que estaven a un alt nivell defensiu i amb poc encert en el llançament exterior (12-14 al final). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa, i cap dels dos equips es va poder escapar en el marcador. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt de marge pels manresans (25-24).

A l'inici de la segona meitat els jugadors badalonins van clavar dos triples consecutius, i això els va permetre agafar una renda de cinc punts. A més, el Joventut va apujar les línies defensives i va aconseguir incomodar l'atac bagenc (32-37 al final del tercer quart). En el darrer període els badalonins es van mostrar sòlids i van arribar al darrer minut amb set punts de marge. Llavors els jugadors dirigits per Marc Estany, Sergi Huerta i Josep Serentill van reaccionar i van estar a punt de forçar la pròrroga, però el darrer triple de Toni Naspler no va voler entrar i el títol català va viatjar cap a Badalona.

Ara, el proper repte per a l'infantil manresà serà el campionat d'Espanya, que es disputarà del 11 al 17 de juny a les localitats gallegues de Cambados i Vilanova de Arousa.