El Puigcerdà no va poder certificar matemàticament l'ascens a Tercera Catalana, ja que l'àrbitre va suspendre el partit a quinze minuts del final quan l'afició local, amb el partit i l'eliminatòria perduda, van començar a provocar incidents greus. Els ceretans, que dominaven el partit per 1-2 (2-4 al global), no van poder celebrar l'ascens i ara hauran d'esperar la sentencia de la Federació Catalana.

El Puigcerdà va saltar damunt del terreny de joc amb moltes ganes i gràcies a una fulgurant sortida els ceretans van avançar-se en el marcador amb un gol en pròpia porteria. Ambdós equips van continuar amb una forta intensitat i el partit es va endurir.

Al descans els jugadors ceretans portaven un cómode avantatge i l'eliminatòria no perillava, 0-1. A la represa el Puigcerdà van sentenciar amb el segon gol davant d'un Bigues molt intens. Els locals van reaccionar i van retallar distàncies, 1-2. Al final el partit es va endurir i després d'uns incidents entre el públic local i els àrbitres, el partit va quedar suspés i el Puigcerdà no va poder lligar l'ascens.