Els dos grans favorits per endur-se el títol, el manacorí Rafa Nadal i el serbi Novak Djokovic, van guanyar sense cap problema els respectius compromisos a Roland Garros d'ahir, corresponents a la segona ronda. Tots dos van guanyar pel mateix resultat, 6-1, 6-4 i 6-3, el primer contra l'holandès Robin Haase i el segon davant del portuguès Joao Sousa.

Pel que fa als jugadors catalans que van actuar ahir, cara i creu. Albert Ramos, en gran estat de forma, va derrotar Benjamin Bonzi per 6-2, 6-1 i 6-1, però Tommy Robredo va ser derrotat pel búlgar Grigor Dimitrov per 6-3, 6-4 i 7-5. També va nguanyar Guillermo García-López i Pablo Carreño i va quedar eliminat, entre els favorits, el francès Jo-Wilfried Tsonga.

En la competició femenina, l'actual campiona, la basco-veneçolana Garbiña Muguruza, va derotar l'estònia Anett Kontaveit per 6-7, 6-4 i 6-2, en un partit que va haver de remuntar. També van vèncer favorites com Venus Williams, Caroline Wozniacki o Samantha Stosur. La sorpresa del dia va ser la derrota de la txeca Petra Kvitova a mans de la nord-americana Bethanie Mattek-Sands.