L'escorta del MoraBanc Andorra David Navarro defensa aquests dies els colors de la selecció del principat en una competició internacional. Es tracta dels Jocs dels Petits Estats d'Europa, una trobada que té lloc cada dos anys i que enguany se celebra a San Marino. Navarro, nascut a Esparreguera, no té la nacionalitat andorrana però sí que es beneficia de la possibilitat de representar el país només en aquest torneig que tenen aquells que fa més de tres anys que hi viuen.

Així, tal com explica el periodista del diari andorrà Bondia Víctor Duaso, «tant ell com el seu company d'equip a l'ACB Guillem Colom han signat una assegurança mèdica pels dies que duri el campionat. La selecció estava pendent de la resolució de l'eliminatòria de play-off contra el Reial Madrid, que es va acabar diumenge, per saber si podia disposar d'ells. Finalment hi han pogut arribar a temps». Duaso explica que «Navarro està molt adaptat al país», i per aquest motiu ha acceptat la proposta, que poden fer tots aquells que no hagin jugat abans amb l'equip estatal del país d'origen, en aquest cas, Espanya. Ara mateix, el jugador, de 34 anys, es troba pendent de la possibilitat de renovar el contracte amb el MoraBanc.

En els tres partits a San Marino, Andorra va vèncer l'equip amfitrió (84-69) i Islàndia (83-81) i va perdre en la segona jornada contra Montenegro (49-90). Navarro ha anotat 9, 7 i 10 punts, respectivament.