El pavelló del Pujolet acollirà demà la dotzena edició del Trofeu Internacional de Judo Ciutat de Manresa, que tindrà la participació de 250 joves durant el matí i la tarda. El certamen, organitzat per el gimnàs Esport-7, es farà en les categories infantil (sub-15) i aleví (sub-13) i engloba competidors de tot Catalunya, Andorra, el País Valencià, la Rioja i Aragó. Els horaris seran de 9.30 a 13.30 al matí, per als alevins, i de 16 a 20 hores a la tarda, per als infantils.

Trobada comarcal

A més a més, aprofitant la infraestructura i el tatami que s'hauran muntat per al dia anterior, el Pujolet acollirà l'endemà, diumenge, la tradicional trobada comarcal de judo infantil dels nens i nenes de les comarques del Bages i el Moianès.

Els centres que hi participaran seran Esport-7, Judo Moià, Santpedor i Castellterçol, les escoles Puigberenguer, Ítaca, Oms i de Prat, Flama, Sèquia i Vedruna de Manresa, els Ametllers (Sant Joan), Monsenyor Gibert i Paidos (Sant Fruitós), Doctor Ferrer (Artés), El Calderí (Caldes de Montbui), Catalunya (Navarcles), el Casal de Calders i Vedruna de Tona. Es tracta de fer una macroclasse dirigida pels professors de judo dels diferents clubs i centres per tal que els pares gaudeixin de l'evolució dels fills.