L'equip infantil de La Salle Manresa disputarà aquest cap de setmana la final a quatre del nivell A-2, que es durà a terme a Mollerussa. L'equip dirigit per Martí Cuñé i Guillem Correro es va classificar després de superar el Minguella badaloní per un sol punt de diferència (68-67) en un matx en el qual els bagencs, que jugaven a casa i tenien el suport d'un pavelló ple, van haver de remuntar en el darrer quart i es van imposar en la darrera acció.

En les semifinals de la categoria, els manresans jugaran, a partir de les cinc de la tarda, davant del CEB Girona, que en la ronda anterior va guanyar el Gaudí (61-53). L'altra semifinal serà a les set i enfrontarà els filials dels dos grans clubs catalans, el Barça i el Joventut de Badalona. Als quarts, els blaugrana van apallissar el Mollet (80-29) i els badalonins van superar el Mataró (64-51). En la jornada de demà es jugarà el partit pel tercer i quart lloc (16.30 hores) i la gran final (18.30 h).

El conjunt manresà l'integren els jugadors Marc Noguera, Bernat Bargalló, Jordi Cabrera, Guillem Torrallardona, Francis Ekhator, Nil Valero, Pau Buj, Joan Guardiola, Joan Clotet, Gerard Bové i Aran Serracanta.