No ha pogut ser pel Club Natació Sallent. Els sallentins es jugaven la permanència en el derbi davant el CN Minorisa que, a més, era el darrer partit de lliga. L'equip local s'ho disputava tot, però quan faltaven quatre segons les seves esperances de continuar a Primera Catalana es veien diluïdes per un gol dels manresans.

La piscina estava plena per veure un partit molt important on el Sallent va sortir amb intensitat i molta atenció defensiva. En el primer quart, els locals van deixar palesa la seva superioritat amb l'1 -0 en el marcador.

Al segon quart es va mantenir la tònica, bona defensa sallentina i un Minorisa amb problemes per anotar. L'equip de Jordi López va aconseguir augmentar la diferència fins al 2-0 però, abans del final de quart, els de Gaspar Ventura reduïen diferències fins al 2-1.

En el tercer quart, la intensitat defensiva local va baixar una mica i els manresans aconseguien empatar el resultat i capgirar-lo als primers minuts (2-3). Els nervis van començar a aparèixer en el bàndol sallentí, que errava ocasions clares de gol i el seu atac entrava en una dinàmica de precipitació constant.

Amb l'avantatge dels visitants s'arribava a l'últim quart. Els sallentins, conscients que en vuit minuts s'ho havien de jugar tot, van sortir a mossegar i amb un gran llançament de A. Montalà empataven el partit. Però el Minorisa, lluny de deixar-se intimidar, responia a la següent jugada amb una internada de R.Ruiz, que aprofitava una jugada de superioritat per posar per damunt al seu equip. Els sallentins continuaven creient i no es deixaven superar, i van arribar a empatar el partit quan només faltava un minut pel final.

En aquest punt, els de López van pecar d'inexperiència en perdre una pilota que va propiciar la possessió dels manresans a trenta segons del final. Una exclusió sallentina obligava als locals a jugar amb un menys els darrers segons del matx. Així, arribava el gol manresà quan faltaven quatre segons, sense temps per a més.

Cruel final de temporada pel Sallent, que amb aquest resultat empata amb el Girona però perd el gol average. Ara haurà d'estar pendent de la decisió federativa per si un equip de segona pot, o no, pujar a Primera Catalana.