El Club de Fitness Cube, amb el suport de l'Ajuntament de la capital bagenca, va portar a terme ahir la segona edició de la Manresa Street Night. Van ser, al capdavall, 220 atletes (230 menys que en la primera edició) els que hi van prendre part corrent per alguns carrers del barri antic de la ciutat, amb la sortida a les nou del vespre des de Crist Rei i l'arribada uns minuts més tard a la plaça Major.

En la línia de meta es va viure un bon ambient durant tota la vetllada, especialment quan arribaven els atletes participants, alguns dels quals eren esperats per grups d'amics i familiars. A més, un grup d'animadores del Cube van amenitzar l'espera amb les seves coreografies.

Hi havia dues distàncies, una de cinc quilòmetres i una de deu. En la llarga es va imposar en categoria masculina Oussama Chouati, que ja va guanyar en l'edició de l'any passat. Chouati va creuar la meta amb un temps de 36'11'', i va superar per dotze segons el segon classificat, Manel Deli, del Club Atlètic Manresa. Va completar el podi Agustí Roc, que va aturar el cronòmetre en 36'54''.

En la categoria femenina, la més ràpida va ser Noemí Reyes, que va completar el recorregut amb un registre de 48'45''. La segona va ser Maite Marzo, del Ríos Running Manresa, que va fer un temps de 50'24'', i tercera va finalitzar Espe Pérez, dels Amics de la Cursa d'Artés, que va tardar 51'03''.

Pel que fa a la prova curta, la dels cinc quilòmetres, també va repetir el mateix vencedor, Jan Bayona, que va creuar la meta en 18'10'', 29 segons abans que el segon, Khalid Kharbouch. Tercer va ser Sergi Baltar, del Vec, que va aturar el cronòmetre en 19'30'', vint segons més d'hora que el periodista manresà de TV3, Francesc Sòria. En dones, el triomf va ser per a Roser Pérez, del Ríos Running, que va aturar el cronòmetre en 23'28''. Segona va ser Sofía Majada, que va fer un temps de 24'08'', mentre que Jessica Codina va completar el podi amb un registre de 25'28''.

Pel que fa a la protagonista del Repte Fit de Regió7 i Cube d'enguany, Sarai Hidalgo, va aconseguir completar la cursa en la 59a posició, la 31a entre les noies. La santvicentina va finalitzar amb una marca de 35'03'', gairebé dotze minuts més tard que la guanyadora. En l'edició de demà, publicarem les classificacions completes de les diferents categories.