El Barça va perdre una gran oportunitat d'aconseguir el seu desè títol de la màxima competició europea després de perdre en les semifinals davant del Vardar macedoni per un gol de diferència (26-25). Un gol de Luka Cindric en l'últim minut va decidir un partit molt anivellat i emocionant. De poc va servir la gran actuació del lateral blaugrana Kiril Lazarov, màxim golejador de l'equip amb 6 gols, i del porter Pérez de Vargas (13 aturadas), davant de la resposta de l'exporter blaugrana Sterbik (15 aturadas) juntament amb el gran encert del jove Djushebaev (7 gols). El Vardar, gran revelació de la temporada i que debutava en una final a quatre, va sorprendre amb una gran efectivitat davant dels catalans i jugarà amb el PSG a la final.

Els blaugrana van aconseguir petits avantatges en els primers minuts però els macedonis van reaccionar per marxar amb superioritat al descans, 13-12. A la represa el Barça va anar sempre a remolc i no va poder forçar l'empat.