L'Associació Esportiva La Salle Manresa ja té entrenador per substituir Josep Marimon, qui, després de dirigir l'equip lasal·lià una temporada, ha decidit no continuar a l'entitat. Es tracta de Jordi Romeu, que tindrà el repte esportiu de consolidar l'equip a Primera Catalana i fer un salt endavant.

Jordi Romeu és un tècnic amb una llarga trajectòria a les banquetes no només de la Catalunya Central, sinó també fora del nostre territori, tant en l'apartat masculí com femení i en diverses catagories. El darrer club on va estar Romeu va ser a la Joviat, on va dirigir el sènior femení a Primera Catalana. Destaquen, entre d'altres, els tres anys que va portar el CB Navàs a la lliga EBA i dos més a Granollers. En bàsquet femení va entrenar el Segle XXI a Segona Catalana i el Bàsquet Manresa Joviat a Primera Divisió estatal.

Els seus inicis com a entrenador sènior van ser precisament a La Salle Manresa, concretament, dues temporades a Primera Catalana. Per això es pot afirmar que Jordi Romeu torna a casa i troba l'equip allà on el va deixar.

Cal recordar que aquesta temporada La Salle Manresa ha lluitat fins a darrera hora per la permanència a Primera Catalana i ha guanyat l'eliminatòria de promoció de permanència davant l'Ateneu Montserrat, amb el segon matx a domicili, a Barcelona, i amb el resultat igualat de 74 a 77.