Sense donar opció als seus rivals, l'equip preinfantil femení de la Joviat va aconseguir el campionat de Catalunya nivell A1 a la final a vuit celebrada a Figueres.

En els quarts de final, l'equip entrenat per Mariano Martos i Clàudia Córdoba, va superar el CB Morell per un ampli 78 a 40, després d'un inici igualat. A les semifinals, les manresanes van sortir molt concentrades davant l'Snatt's Femení Sant Andrià i, amb un gran joc ofensiu, sumat a unes bones accions defensives, la Joviat va agafar un primer avantatge en el marcador d'11 a 4 al minut 5 i de 25 a 14 al 10. Les adrianenques no podien frenar l'allau de joc de l'equip anresà, que va veure com s'arribava a la mitja part amb un clar 42 a 25 desfavorable. A la represa, l'Snatt's Femení Sant Adrià va pressionar al límit, però malgrat els seus esforços, victòria manresana per 63-55.

A la final, la Joviat es va trobar amb el CB Manlleu, reedició de la final del campionat de Barcelona disputada a Osona. Aquest cop, però, el conjunt bagenc no va fallar i ja va arribar a la mitja part amb un clar 38-19 , un marcador que va ampliar fins a un resolutiu 51-19, gràcies un gran treball defensiu i un joc vistós. Al final, 68-41 i les del Joviat, campiones de Catalunya en categoria preinfantil femení nivell A1.