El Joanenc intentarà aquesta tarda, a partir de les sis, repetir la gesta de fa dues temporades i superar la promoció d'ascens a Segona Catalana. Els bagencs surten amb l'avantatge de l'empat a un gol aconseguit diumenge passat al camp de l'Argentona i els serviria un empat a zero per ascendir de categoria. Un empat a un gol portaria el partit a la pròrroga i qualsevol altre marcador que no fos una victòria donaria l'ascens al conjunt del Maresme.

El duel d'aquesta tarda arriba després del controvertit empat de la setmana passada, en què els jugadors argentonins i la seva afició van protestar pel penal que va suposar el gol del Joanenc. Posteriorment, arribaria l'empat. Tot i aquesta polèmica, els homes d'Albert Bonvehí, el mateix entrenador que hi havia ara fa dues temporades, confien de fer bo el factor camp per vèncer.

Abans del partit, la junta directiva i els aficionats han preparat tot un seguit d'actes per començar a escalfar motors. D'aquesta manera, en col·laboració amb la Corba groga s'obrirà una fan zone entre les dotze del migdia i les cinc de la tarda a la qual podran assistir tots els aficionats. Serà a la pista poliesportiva. A la una hi haurà un pica-pica per a aquells que s'hi vagin apuntar dins el termini que va acabar el dijous i un dinar en què es podrà triar entre fideuà o macarrons pel preu de cinc euros. També hi haurà cervesa per a tothom al preu d'un euro i música en directe a càrrec del DJ Gami. Amb tothom animat, començarà el partit, al final del qual l'afició espera que el Joanenc torni a ser equip de Segona Catalana.