La baixa de diverses futbolistes, no va ser impediment perquè l'equip cadet-infantil del CE Manresa alcés el títol català de la categoria a Martorell, tancant una campanya de somni amb 27 victòries en 27 partits.

L´inici del partit va ser intens i va començar amb dues aproximacions de la UE Estartit que la portera Laura Picas va resoldre amb solvència. Tot i tenir el domini de la pilota, les jugadores del CE Manresa no trobaven profunditat en les seves aproximacions. Davant aquesta situació, les gironines van decidir avançar línies i pressionar a les seves rivals. Això va permetre a les jugadores de Pere Pagès gaudir de la millor ocasió al minut 16 quan Alba Gasull ha enviat la pilota fora després de superar a la portera blanc-i-roja. Sense temps per lamentacions, en la següent jugada, Ainoa Díaz, la portera de la UE Estartit, va realitzar una gran estirada que va servir per mantenir l´empat.

A partir d´aquí la calor ha alentit el ritme del partit i ha permès a ambdós equips agafar una mica d´aire abans de veure el primer gol. Queralt Figuls, que ja havia amenaçat la porteria rival, va aprofitar una errada de la portera Ainoa Díaz per avançar el seu equip. Amb el gol, el CE Manresa va endarrerir línies per sorprendre el seu rival al contraatac. En una d´aquestes accions, Queralt Figuls va desaprofitar una ocasió davant de porteria per ampliar l´avantatge en el marcador. I ho acabarien lamentant, ja que, al minut 31, Mar Parella va afusellar la porteria defensada per Laura Picas posant així l´empat.

L´inici de la segona part va començar amb molta intensitat i ambdós equips van gaudir d´ocasions molt clares de gol. El CE Manresa es va avançar per partida doble gràcies a les dianes de Júlia Camps i Queralt Figuls. El resultat a favor va permetre jugar amb molta més comoditat a les futbolistes de Cristian Maya i van dominar el partit tenint les millors ocasions de gol. Al minut 59, Queralt Figuls va arrodonir la seva actuació amb una vaselina impecable per certificar el seu hat-trick. Finalment, els gols d´Emma Filgaira i Mar Parella van tancat el marcador amb el definitiu 6 a 2.

Tot i la falta d´efectius, el CE Manresa es va coronar campió de Catalunya. El directiu de l´FCF Jaume Plaza va fer l´entrega de les medalles i el plat de subcampiones a la UE Estartit. I el directiu i delegat de l´FCF al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella, va donar el títol i les medalles de campiones al CE Manresa.