L'equip femení cadet-infantil, l'únic que té de noies el Manresa, ha guanyat els 27 partits que ha jugat aquesta temporada. La darrera victòria li ha servit per coronar-se com a campió català de la categoria a Martorell.

En la final de la competició, les manresanes, malgrat la baixa de diferents futbolistes, s'han imposat a l'Estartit per un rotund 6 a 2 en un enfrontament en el qual van jugar, pel Manresa, Laura Picas, Alba Romera, Laura Bastardas, Jana Pascual, Júlia Camps (1 gol), Queralt Fíguls (3 gols), Emma Filgaira (2 gols) i Laura Puig.

Al Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell els dos equips van tenir un inici de partit intens, amb dues bones aproximacions de l'Estartit, ben resoltes per la portera manresana Laura Picas. Tot i tenir el domini de la pilota, les jugadores del Manresa no trobaven profunditat en les seves arribades. El primer gol no es va veure fins al minut 26, obra de Queralt Fíguls, jugadora que va poder ampliar l'avantatge en el marcador. Al minut 31, Mar Parella va aconseguir l'empat.

La segona part va començar amb molta intensitat i amb bones ocasions de gol dels dos conjunts. El Manresa es va avançar per partida triple amb dianes de Júlia Camps i Queralt Fíguls (2). Finalment, els gols d'Emma Filgaira i Mar Parella van tancar el marcador amb el definitiu 6 a 2.

Esteve Olivella, directiu i delegat del FCF, va ser l'encarregat de repartir la copa de campiones i les corresponents medalles.