El Manresa ja té entrenador pel seu juvenil A, que militarà a la Lliga Nacional, després d'assolir la permanència aquesta mateixa temporada i a darrera hora, en lúltima jornada. Es tracta de Pablo Becerril, tècnic que aquest curs ha dirigit l'Avià (Primera Catalana) i en el tram final al Martorell (Segona Catalana). Becerril substituirà Ferran Costa, que ha optat per la proposta del Gimnàstic de Manresa a la màxima categoria, la Divisió d'Honor.

Per a Pablo Becerril «deixar el futbol sènior no és un pas enrere en la meva trajectòria com a entrenador, perquè no l'oblidem i algun dia hi tornarem. Ara tenia intenció de tornar al futbol base d'elit i el projecte del Manresa és atractiu, i més en una entitat molt solvent que està fent les coses molt bé darrerament».

Becerril recorda el seu pas a Avià i Martorell en dir que «a Avià, i ho dic amb tot el respecte del món, poca cosa més es podia fer. Potser sí que ens vam equivocar amb moltes coses, però, al final, el temps em dóna la raó; han estat un cúmul de coincidències. A Martorell ha estat diferent perquè després de la nostra arribada l'equip ha crescut i hem pujat diverses posicions, tot i que al final no ha servit per aconseguir la permanència a Segona Catalana perquè no s'ha donat la carambola que esperàvem».

El nou repte és clar per a Pablo Becerril al Manresa: «d'entrada és la permanència sense patir més del compte en una categoria complicada, com s'ha vist aquesta mateixa temporada ja que fins a la darrera jornada no s'han resolt els descensos, amb molts equips implicats. També una de les meves funcions és aconseguir que alguns dels futbolistes del meu equip puguin tenir cabuda al primer equip». De cara a confeccionar la plantilla, Becerril comenta que «amb el Gimnàstic no ens estem molestant gaire. Ells tenen una base de jugadors de segon any».