El FS Solsona ha recuperat la Tercera Estatal (abans Primera Nacional B), una categoria perduda fa sis anys, després d'una destacada temporada. David Estany és el president actual del club i té clar quina és la filosofia de l'entitat: «educar i implantar valors a través de l'esport i impulsar el futbol sala en totes les categories». La temporada que ve el club seguirà augmentant els equips a la seva base fins a tenir cinc formacions i dos sèniors entre masculí i femení. Tot i la seva ubicació al mapa, Estany no creu que el fet de ser a Solsona sigui un problema per fer venir jugadors: «de moment totes les plantilles estan integrades per esportistes del Solsonès i comarques veïnes». Els objectius a llarg termini,segons el president Estany, són «mantenir la línia ascendent i continuar creixent, implantant nous sistemes des de la base i sobretot impulsar el futbol sala femení».

La PB Solsona va fundar-se l'any 1997 i en les primeres tres temporada es va aconseguir pujar a Territorial Catalana. Més endavant es va poder fer el salt a la Primera Nacional B, on l'equip solsoní va poder disputar fins a set temporades en aquesta categoria fins que es va baixar de nou a la Territorial Catalana. Dos anys més tard, la campanya 2012/13, el club es va desvincular amistosament de la penya blaugrana i es va fer una reestructura a la junta i es va formar el FS Solsona. El primer equip es va mantenir a la categoria de la Divisió d'Honor Catalana i es va formar un sènior B, que va competir a la Primera Catalana, i un equip juvenil. Durant els últims cinc anys el FS Solsona va anar incorporant noves formacions dins del club.

Onze anys d'Albert Seuba

Albert Seuba fa 11 anys que juga al FS Solsona i amb aquesta temporada ja en són cinc que porta el braçalet de capità del primer equip. Seuba es mostra molt content per la temporada feta i fa una petita valoració general de lliga: «no ha estat fàcil ja que fins a falta de quatre jornades no vam aconseguir l'ascens de forma matemàtica, i fins a falta de dos que no vam guanyar la lliga». Seuba viurà un retorn especial a la nova categoria i és conscient del que s'ha aconseguit: «suposo que amb el temps es valorarà molt més el que hem aconseguit, alguns jugadors de l'equip vam viure el descens i i tornar l'equip a Tercera Estatal ens ha costat molt. Han estat sis temporades a la Divisió d'Honor Catalana lluitant i entrenant per poder assolir aquest ascens». L'any vinent el capità té molt clar que buscaran competir cada partit per assegurar-se la permanència a la preuada categoria.