L'equip d'esquaix del Nat's ha tancat la temporada en quedar eliminat en els quarts de final del play-off d'ascens a Divisió d'Honor, la que és la màxima categoria de la Lliga Catalana.

Els bagencs no van tenir sort en el sorteig i van quedar aparellats amb el Malibú de Sabadell B, un dels favorits per pujar de categoria. Ja en l'enfrontament d'anada, les coses es van complicar per al Nat's, en caure a casa per 0 a 4 amb l'equip format per Joan Casahuga, Jordi Nova, Cristian Casals i Sergi Canal. Els botxis dels bagencs van ser Oriol Mestres (0-3), Arnau Far-ré (1-3), Pep Muntada (2-3) i Joan Garcia (0-3).

Aquest marcador gens favorable, lògicament complicava les coses als de Sant Fruitós, que havien de remuntar un 0 a 4 sense cedir més de tres sets. I no va poder ser perquè el Nat's va tornar a caure, aquest cop per 3 a 1 amb Joan Casahuga, Cristian Casals, Sergi Canal i Joan Manel Molina. Casahuga va superar per 1 a 3 Enric Creus, i derrotes de Casals amb Arnau Farré (3-2), de Canal amb Pep Muntada (3-0) i de Molina amb Joan Garcia (3-0).

Cal indicar que el Nat's no ha pogut disposar en els dos partits del play-off d'ascens de David Llibre ni de Jordi Nova (aquest en el matx de tornada), en els dos casos per lesió.

Malgrat aquest resultat advers, el Nat's ha fet una bona temporada i s'ha consolidat a Segona Divisió i fins i tot ha aspirat a l'ascens a la màxima categoria de l'esquaix català.