L'empresari Agustí Benedito preveu que la moció de censura que podria presentar contra la junta directiva del FC Barcelona se celebrarà l'agost, quan l'equip jugui el primer partit de Lliga al Camp Nou. Fa just una setmana, Benedito va iniciar una campa-nya per reunir adhesions de socis del Barcelona que estiguin interessats a impulsar una moció contra els actuals gestors.

La idea que té l'empresari i excandidat a la presidència el 2010 i 2015 és sondejar el barcelonisme i, si arriba a 10.000 suports, emprendrà la moció. D'aquesta manera, Benedito, que va fer una roda de premsa per actualitzar els suports aconseguits, va informar que fins a la mitjanit de dimecres havia reunit 5.461 adhesions, després d'haver filtrat el 4% que consideren «dades corruptes».

Benedito espera tenir 10.000 suports a final de mes. Llavors, aniria a les oficines del club per presentar oficialment la moció de censura. Malgrat que Benedito espera reunir aquestes 10.000 adhesions de barcelonistes per impulsar la moció de censura, quan s'iniciï el procés de recollida de firmes de socis, l'impulsor haurà d'aconseguir el suport d'entre 16.000 i 17.000 socis, ja que perquè es voti la moció cal reunir el 15% de firmes amb dret a vot.