Cristiano Ronaldo, acusat per la Fiscalia de Madrid de crear una estructura societària per defraudar al fisc 14,7 milions d'euros de manera «conscient» i «voluntària», va comentar a les xarxes socials que «a vegades la millor resposta és estar callat».

El missatge, penjat al seu compte d'Instagram, està il·lustrat amb una foto en què el davanter portuguès del Reial Madrid, concentrat actualment amb la seva selecció, apareix posant-se el dit índex als llavis demanant silenci.

Cristiano Ronaldo publicava el seu breu comentari l'endemà que el Reial Madrid manifestés en un comunicat oficial la seva «plena confiança» en el jugador. El club blanc afirmava que Cristiano «ha actuat d'acord amb la legalitat pel que fa al compliment de les seves obligacions fiscals» i que «ha mostrat sempre des de la seva arribada» a l'equip del Bernabéu el juliol del 2009 «una voluntat clara de complir totes les seves obligacions tributàries».

«El Reial Madrid CF està absolutament convençut que el nostre jugador Cristiano Ronaldo demostrarà la seva total innocència en aquest procés», indicava el comunicat, en el qual el club apuntava la seva confiança que «la justícia actuï amb la major celeritat possible» per demostrar «la seva innocència».