La igualadina Laura Orgué va imposar-se en la quarta edició de la Casamanya Extrem de les Vertical Series que es va disputar a Ordino. En aquesta edició s'ha pugut mantenir el recorregut original i s'ha convertit en una de les verticals més dures del món. L'actual campiona del món del quilòmetre vertical va batre amb molta solvència la resta de corredores amb un excel·lent registre d'1:08:51, superant Maider Fraile, que va arribar segona amb un temps d'1:20:09 i Iolanda García va tancar el podi amb un registre d'1:21:13.

En la categoria masculina el corredor Nil Cardona va ser el més fort de la prova i va imposar-se amb un temps de 59:25:01. Agustí Roc, que l'any passat va ser el més ràpid, no va poder amb el ritme de Cardona i va creuar la meta en la segona posició amb un temps d'1:00:10. El podi el va completar Gerard Españó amb un registre d'1:01:03. Després de la disputa de la Casamanya Extrem, les Vertical Series es decidiran al quilòmetre vertical do Fanal el 10 de setembre i es completaran amb la Vilaller Vertical Race del 26 d'agost.