Un cop de cap de l'exespanyolista i nou jugador de la Roma Héctor Moreno va donar a Mèxic un punt que pot ser important per arribar a les semifinals de la Copa Confederacions. Portugal acabava de marcar el 2-1, mitjançant el lateral Cedric, i semblava que s'enduria els punts quan va arribar la rematada de l'asteca.

Els lusitans van superar una bona arrencada rival amb un xut al pal de Cristiano Ronaldo i un gol anul·lat a Pepe gràcies a l'ús del nou sistema de videoarbitratge. Més enllà de la mitja hora va arribar el primer gol, després d'una gran assistència de Cristiano que va aprofitar Quaresma. Abans del descans, però, va ser Vela qui va assistir a Chicharito perquè aquest restablís la igualtat en el marcador.

A la segona meitat, Mèxic va tornar a prémer l'accelerador i va posar en més d'un compromís el rival, però els de Fernando Santos van semblar sentenciar amb l'errada d'Herrera i el gol aconseguit per Cedric. Només ho va semblar, perquè Moreno va determinar el repartiment de punts.